Regio HR ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management. Vooral voor organisaties die zelf niet de beschikking hebben over een eigen gespecialiseerde afdeling Personeel & Organisatie, is Regio HR dé oplossing in Nederland die daarin kan voorzien. Daarnaast biedt Regio HR interim (management-) oplossingen aan, wanneer er tijdelijk behoefte is aan extra HR capaciteit. Klanten en opdrachtgevers vertrouwen op onze gekwalificeerde, ondernemende en ervaren HR-professionals die bovendien woonachtig en werkzaam zijn in de regio. Dit biedt vele voordelen aangezien onze professionals, net als onze klanten, over de kennis beschikken van lokale c.q. omgevingsfactoren. Deze kennis is een belangrijke meerwaarde van Regio HR-professionals en spelen een cruciale rol bij een succesvolle en duurzame samenwerking met klanten. Klanten van Regio HR kunnen verder rekenen op een uitgebreid landelijk netwerk en intensieve samenwerkingsverbanden met verschillende gekwalificeerde Nederlandse netwerk-partners. Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en onze netwerkpartners, www.regiohr.nl.

 

Voor één van onze fijne relaties in de regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een mensgerichte, business gedreven, enthousiaste, maar zeker ook een ambitieuze Finance Business Partner die toe is aan zijn/haar 2e of 3e carrièrestap voor de rol van

 

.

Group controller (on hold)

Een communicatief vaardige Finance professional, analytisch sterk en met een oprechte interesse in zowel de business als de mensen.

 

Wat ga je doen?

In de fulltime functie als Group Controller rapporteer je aan en ben je de rechterhand van de CFO. Je fungeert als volwaardig sparringpartner voor het management en de directie. Je belangrijkste aandachtsgebieden zijn het (verder) ontwikkelen, optimaliseren en beheersen van de financieel-administratieve processen binnen de organisatie en het opstellen en verstrekken van financiële- en managementrapportages. Je bent verantwoordelijk voor een betrouwbare analyse van de financiële uitkomsten van de primaire en ondersteunende processen, je signaleert afwijkingen ten opzichte van prognoses en trends en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan directie en MT over je bevindingen en ontwikkelingen. Voorts ben je gewend om projectmatig te werken en het overzicht te behouden ook als er meerdere projecten tegelijk lopen.

 

Je stuurt functioneel en op mensgericht wijze een 4-tal business controllers aan die werkzaam zijn binnen de diverse bedrijven die behoren tot de groep. De organisatie heeft een gemiddelde jaaromzet van ca. 450 miljoen euro en ca. 225 medewerker in dienst.

 

Je houdt op gestructureerde wijze regie op de planning- en control cyclus, periodieke financiële rapportages, de investeringsanalyse, interne kostenverrekeningen, winst- en verliesrekeningen en budgets. Daarnaast stel je doelgerichte en betrouwbare KPI’s op en beoordeel je brondata kritisch op betrouwbaarheid.

 

Je communiceert makkelijk, correct en conform planning met alle stakeholders binnen de organisatie. Je verzamelt proactief alle informatie die je nodig hebt in je functie en begeleid en organiseert de accountantscontrole. Ook ben je beheerder van de verzekeringsportefeuille. Je bent zichtbaar aanwezig op de diverse locaties in Zuidoost Nederland en de locatie in België. Je bent in dit kader oprecht geïnteresseerd in zowel de aard van de activiteiten als de mensen die er werken. Je maakt dan ook regelmatig een “algemene rondgang” door de bedrijven om contact te leggen met medewerkers.

 

Je komt te werken in een jong familiebedrijf met een platte organisatiestructuur en een open duidelijke wijze van communiceren. Er zijn vele interessante ontwikkelingen en projecten gaande waaraan je een mooie bijdrage kunt leveren. Daarnaast kent de organisatie volop doorgroeimogelijkheden ondanks de platte structuur. Hierbij valt te denken aan rollen als Manager IT, Directeur van één van de werkmaatschappijen of uiteindelijk de rol van CFO.

 

Wat neem je mee?

Naast een gezonde dosis humor en energie beschik je over hbo en/of wo-diploma, bijvoorbeeld in de richting Bedrijfseconomie en/of Bedrijfskunde. Je hebt daarnaast ongeveer 5-10 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan als (management) consultant bij een groot accountantskantoor.

 

Leidinggevende ervaring is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Wel is het belangrijk dat je kennis hebt van en je je op je gemakt voelt in een profit organisatie.

 

Je hebt een sterke persoonlijkheid en een duidelijke eigen mening en kijk op zaken. Je weet deze ook daadkrachtig en tactisch over te brengen richting management en directie. Je bent in staat mensen op alle niveaus in de organisatie te enthousiasmeren en te overtuigen van je standpunten. Je bent een integere en betrokken persoonlijkheid en hebt professionaliteit hoog in het vaandel staan.

Je hebt een prima ontwikkelde zelfdiscipline, bent stressbestendig, organisatiebewust en kunt uiteraard omgaan met vertrouwelijke informatie.

 

Een prima aanbod!

De organisatie heeft een modern en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, wat zowel primair als secundair prima verzorgd is. Voor de juiste kandidaat ligt het basissalaris voor deze functie op een prima niveau en wordt uiteraard mede afgestemd op je kennis en ervaring. Verder maakt ook een leaseauto onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket van deze functie.

Enthousiast geworden?

Aarzel dan niet langer en stuur je up-to-date CV en een korte motivatie, bij voorkeur in Word of PDF formaat, naar solliciteren@regiohr.nl. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op. Geef ook zeker even je vakantieplannen door, wanneer je besluit te solliciteren op deze functie.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Stefan Königs, Sr. HR Adviseur bij Regio HR, via e-mail skonigs@regiohr.nl of telefonisch 085 047 98 69.

 

Regio HR BV, Papland 4a, 4206 CL GORINCHEM, tel.: 085 047 98 69, info@regiohr.nl, www.regiohr.nl

Group controller

Contact

Papland 4a

4206 CL Gorinchem

Telefoon: +31 (0)85-047 98 69

Email: info@regiohr.nl

Copyright 2019 | EVI Groep

STUUR EEN BERICHT

STUUR EEN BERICHT
STUUR EEN BERICHT
STUUR EEN BERICHT