nieuwsbrief juni 2018

Een nieuwsbrief van Regio HR

 

Zoals u in de vorige nieuwsbrief kon lezen, bent u als klant van Regiopoortwachters.nl, zonder meerkosten aangesloten bij onze zusterorganisatie Regio HR.

Daarom ontvangt u deze eerste nieuwsbrief van Regio HR.

 

Inmiddels heeft Regiopoortwachters.nl vanwege de AVG (Algemene Verordening voor Gegevensverwerking) de data van klantwerkgevers en hun werknemers overgezet naar het nieuwe “AVG bestendige” HR Portaal. Dit HR Portaal van Regio HR is een veilige en duurzame omgeving voor al uw “basis HR data”. Voor klanten van de arbodienst Regiopoortwachters.nl is het HR Portaal tevens het nieuwe meldportaal voor ziekteverzuim. In dit najaar wordt het HR Portaal uitgebreid met een aantal extra functionaliteiten zodat u nog meer grip op uw HR Management heeft.

 

Door uw aansluiting bij Regio HR

 

  • heeft u recht op een gratis HR Scan (zie het 3e item van deze nieuwsbrief)
  • heeft u toegang tot uw eigen Regio HR Adviseur
  • maakt u ook gebruik van andere functionaliteiten van het HR Portaal.

 

Van harte hoop ik dat u deze services waardeert als ook eventuele aanvullende dienstverlening van Regio HR.

 

Gerard Egberts

Directeur

Regiopoortwachters.nl

In deze nieuwsbrief

 

1. Welkom bij Regio HR

2. Handige tips voor het HR Portaal

3. Voor u als klant een GRATIS Basis HR Scan!

Welkom bij Regio HR

 

Regio HR ondersteunt en ontzorgt zowel het (klein) MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (ook wel genaamd: Personeel & Organisatie of Personeelsmanagement).

Vooral voor organisaties die zelf niet de beschikking hebben over een eigen gespecialiseerde afdeling Personeel & Organisatie, is Regio HR dé oplossing in Nederland die daarin kan voorzien. In dit kader biedt Regio HR all-in abonnementen aan als ook parttime en interim (management-) oplossingen, daar waar er een (tijdelijke) behoefte bestaat aan extra capaciteit.

 

Klanten kunnen vertrouwen op onze gekwalificeerde, ondernemende en ervaren HR-professionals welke woonachtig en werkzaam zijn in de regio. Dit biedt vele voordelen aangezien onze HR professionals, net als u, over de kennis beschikken van lokale alsmede omgevingsfactoren. Deze kennis is een belangrijke meerwaarde van Regio HR professionals en spelen dan ook een cruciale rol in onze succesvolle en duurzame samenwerking met klanten.

 

Bij de invulling en uitvoering van opdrachten stelt Regio HR “het optimaal werkvermogen van uw werknemers” centraal. Niet alleen bekeken vanuit de productiviteit van werknemers voor uw organisatie, maar ook in termen van het bijdragen aan een baan waarin werknemers bevlogen en vitaal aan het werk blijven.

 

Bezoek onze website www.regiohr.nl voor meer informatie over onze dienstverlening.

 

Graag tot ziens bij Regio HR! Uw Personeelsmanagement is immers onze zorg!

 

Stefan Königs

Directeur

Regio HR

 

Handige tips voor het HR Portaal

 

1.      Eenvoudig inloggen

 

Wanneer u moet inloggen op het HR Portaal, kunt u heel eenvoudig via de website van Regio HR doorklikken naar het HR portaal. Deze “HR Portaal” button is binnen onze website op iedere pagina beschikbaar en staat rechts boven in het scherm! www.regiohr.nl. Zie de afbeelding hieronder.

2.      FAQ HR Portaal

 

Wanneer u moet inloggen op het HR Portaal, kunt u heel eenvoudig via de website van Regio HR doorklikken naar het HR portaal. Deze “HR Portaal” button is binnen onze website op iedere pagina beschikbaar en staat rechts boven in het scherm! www.regiohr.nl. Zie de afbeelding hieronder.

 

Ook wijzen wij u graag op de aanvullende instructievideo’s die voor u beschikbaar zijn. De links naar deze instructievideo’s staan op pagina 25 van de handleiding HR Portaal.

U kunt echter ook op de volgende directe links klikken: (ter info: de video’s zijn zonder geluid)

 

Inloggen op het HR Portaal

Werknemer aanmaken

Werknemer ziek melden

Werknemer hersteld melden

Dienstverband met salarisgegevens aanmaken

3.      Helpdesk HR Portaal

 

Ervaart u, ondanks alle beschikbare online support (Handleiding, FAQ, instructievideo’s), nog steeds problemen met het HR Portaal? Dan kunt u het beste een e-mail sturen met een korte omschrijving van uw probleem en uw contactgegevens naar hrportaal@regiohr.nl. Er wordt dan zo snel als mogelijk contact met u opgenomen. Wanneer u prefereert iemand persoonlijk te spreken, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met de helpdesk van Regio HR. De helpdesk van Regio HR is bereikbaar op telefoonnummer : 085 047 9869.

 

4.      Telefonisch ziek- en hersteld meldingen aan ons doorgeven?

 

Wij bieden werkgevers ook de mogelijkheid om hun ziek- en hersteld meldingen telefonisch aan ons door te geven. Regio HR zorgt er dan voor dat uw ziek- en hersteld meldingen correct en volledig worden ingevoerd in uw HR Portaal omgeving. Hieraan zijn wel kosten verbonden. Mocht u hierover meer informatie wensen of deze dienstverlening willen afnemen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@regiohr.nl met in het onderwerp van de e-mail “Ik wil telefonisch mijn verzuimmeldingen doorgeven”, vergezeld uiteraard van uw contactgegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor u als klant een GRATIS BASIS HR Scan!


Naast de voordelen voor u van de intensieve samenwerking met Regiopoortwachters.nl, kunnen de regionale HR professionals van Regio HR u volledig ontzorgen op het gebied van personeelsmanagement. We zijn immers brede specialisten in ons vakgebied en van alle markten thuis. Van beleid en strategie tot instroom, arbeidsvoorwaarden, uitstroom en beheer. Wanneer het om personeel gaat bent u bij Regio HR aan het juiste adres.

 

HR Scan, “Meten is weten!”

Voor veel ondernemers is het vakgebied Personeelsmanagement (HR, Human Resources, P&O) redelijk onbekend terrein. Dat is opmerkelijk aangezien binnen de meeste organisaties goed personeel toch echt de sleutel tot succes is. Om ondernemers binnen het HR vakgebied op weg te helpen en meer inzicht te geven in hun actuele status en het niveau van personeelsmanagement, hebben wij bij Regio HR een uitgebreide HR Scan ontwikkeld. Middels deze HR scan doorlopen we 12 hoofdthema’s op het gebied van Personeelsmanagement met in totaal ruim 165 vragen. Voor het segment “klein MKB” met een personeelsbestand tot 20 medewerkers is er ook een kortere versie van de HR Scan beschikbaar. Tijdens de HR scan worden er, naast het stellen van vragen, ook diverse basis HR documenten doorgenomen, waaronder bijvoorbeeld de standaard arbeidsovereenkomst en een beoordelings- en/of functioneringsgesprekformulier.

 

Met de resultatenrapportage die voortkomt uit de HR Scan krijgt de ondernemer goed inzicht en overzicht welke HR elementen goed zijn ingeregeld binnen de organisatie, maar juist ook welke HR elementen er ontbreken, onvolledig zijn of zelfs juridische aandacht nodig hebben. Dat kan best een impact hebben op een organisatie. Bij Regio HR bespreken we de resultatenrapportage van de HR Scan dan ook altijd persoonlijk en vrijblijvend samen met de ondernemer. Zodoende is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen en om samen te kijken naar pragmatische oplossingen.

 

Op basis van de uitkomsten van de HR scan heeft u mogelijk extra ondersteuning nodig bij het (verder) invullen en opzetten van uw personeelsmanagement. Hierover kunt u aparte afspraken maken met uw eigen Regio HR Adviseur. Na het bespreken van de HR scan zal uw Regio HR Adviseur u hierover volledig bijpraten en een toelichting geven op de mogelijkheden specifiek voor uw organisatie.

Aanbod gratis

Basis HR Scan!

 

Omdat u aangesloten bent bij Regio HR is de Basis HR Scan, ter waarde van € 400,- excl. BTW, voor uw organisatie

 

helemaal gratis!!

 

Maar ook wanneer u kiest voor de uitgebreidere variant, onze
HR Scan+, levert dit u nu tijdelijk voordeel op. Als klant van Regio HR kunnen wij u deze uitgebreidere HR Scan+ aanbieden met

 

50% korting!

 

Deze speciale actie is van toepassing op alle HR Scan+ aanvragen die binnen komen vóór 31 december 2018.

De uitgebreide HR Scan+ kost normaliter € 800,- exclusief BTW, waarbij het verschil van de “+ variant” ten opzichte van de basis HR Scan voornamelijk zit in de uitgebreide uitwerking van de resultaten in het rapport, het toevoegen van afzonderlijke opmaat adviezen en tips op onderdelen, een diepgaande juridische check van alle basisdocumenten en het toevoegen van een beknopt plan van aanpak met een prioritering van de HR aandachtspunten.

 

Het aanvragen van uw Basis HR Scan of HR Scan+ is heel eenvoudig. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is deze HIER aan te vragen en uw gegevens aan ons toe te sturen. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@regiohr.nl.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over Regio HR en wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Bezoek dan eens onze website www.regiohr.nl of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 085 - 04 79 869. Wij komen graag bij u langs om onze dienstverlening met u persoonlijk te spreken en om te bekijken op welke manier wij u kunnen ondersteunen en ontzorgen.

 

Graag tot ziens bij Regio HR!

Uw Personeelsmanagement onze zorg!

Contact

Papland 4a

4206 CL Gorinchem

Telefoon: +31 (0)85-047 98 69

Email: info@regiohr.nl

Copyright 2019 | EVI Groep

STUUR EEN BERICHT

STUUR EEN BERICHT

STUUR EEN BERICHT

STUUR EEN BERICHT