Basis HR Scan


Voor ondernemers is niet altijd even duidelijk welke zaken op HR vlak nu eigenlijk allemaal geregeld moeten zijn (volgens de wet, danwel op basis van goed werkgeverschap), en welke zaken "nice to have" zijn. Daarnaast zijn ondernemers ook wel eens het overzicht kwijt van wat er nu eigelijk allemaal wel en niet geregeld is voor het personeel en of zaken nog actueel cq. up-to-date zijn.

 

Het laten uitvoeren van een basis HR Scan is in dit geval een prima oplossing om snel antwoord te krijgen op deze vragen. We hebben zowel voor het klein MKB als voor het MKB en groot bedrijf een op maat Basis HR Scan. Vraag deze eenvoudig aan door onder dit bericht op de aanvraag button te klikken. Het is ook mogelijk ons een mail te sturen, info@regiohr.nl of telefonisch contact met ons op te nemen.

 

Een van onze Regio HR adviseurs komt veelal persoonlijk op locatie deze Basis HR-scan bij uw organisatie afnemen. De HR adviseur doorloopt samen met u een lijst met vragen en zal tevens enkele HR documenten inzien en checken op actualiteit en juistheid. Na enkele dagen ontvangt de opdrachtgever een gedegen overzicht met enerzijds de HR onderwerpen die de organisatie goed geregeld heeft en anderzijds de HR onderwerpen die nog geregeld moeten worden.

 

Uw investering in deze basis HR Scan is € 500,- exclusief BTW.

 

Basis HR Scan gratis of met 25% korting?

Bent u klant van één van de bedrijven behorende tot de EVI groep (zie https://www.evigroep.nl/de-evi-bedrijven.html)? Dan is deze Basis HR Scan altijd gratis voor u.

 

Geen bestaande klant van de EVI-groep? Wanneer u er voor kiest om, naar aanleiding van de resultaten van de Basis HR Scan, een Regio HR Adviseur in te zetten om de tekortkomingen en aandachtspunten aan te pakken, krijgt u 25% korting op de kostprijs voor de basis HR Scan.

 

U wilt meer diepgang?

Wanneer u direct met de aandachtspunten op HR gebied aan de slag wil, en dus een uitgebreider HR rapport wenst waarin de HR onderwerpen die de organisatie nog moet inregelen verder worden uitgewerkt, er tevens een plan van aanpak wordt bijgevoegd en een prioritering wordt gegeven met welke onderwerpen de organisatie als eerste moet starten, is het verstandig om te investeren in de HR-Scan+.

HR Scan+


De uitgebreidere HR Scan+ is qua basis en opzet identiek aan de Basis HR Scan. Het verschil zit voornamelijk in de uitwerking, het plan van aanpak, de priotering en de veel uitgebreidere rapportage van de HR Scan.

 

De HR Scan+ wordt altijd persoonlijk door een van onze Regio HR adviseurs bij u afgenomen op locatie. Ten behoeve van de rapportage van de HR Scan+, heeft de HR adviseur meer tijd en aandacht nodig voor de te behandelen onderwerpen die binnen uw organisatie als niet aanwezig, onvolledig of niet meer actueel te bestempelen zijn. Bij de HR scan+ rapportage zal de HR adviseur prioriteiten geven aan alle nog te ontwikkelen HR onderwerpen, en u voorzien van een plan van aanpak waarmee u direct aan de slag kunt op het gebied van Personeelsmanagement.

 

Uw investering in de HR Scan+ is € 1.000,- exclusief BTW.

 

HR Scan+ met 25% of 50% korting?

Bent u klant van één van de bedrijven behorende tot de EVI groep (zie https://www.evigroep.nl/de-evi-bedrijven.html), dan kunnen wij u deze HR Scan+ aanbieden met 25% korting. Wanneer u ervoor kiest om, naar aanleiding van de resultaten van de HR Scan+, een Regio HR Adviseur in te zetten om de tekortkomingen en aandachtspunten aan te pakken, krijgt u 25% extra korting (totaal dus 50% korting!) op de kostprijs voor de basis HR Scan+.

 

Geen bestaande klant van de EVI-groep? Wanneer u er voor kiest om, naar aanleiding van de resultaten van de HR Scan+, een Regio HR Adviseur in te zetten om de tekortkomingen en aandachtspunten aan te pakken, krijgt u 25% korting op de kostprijs voor de basis HR Scan+.

 

Vraag nu uw HR Scan+ eenvoudig aan door onder dit bericht op de aanvraag button te klikken. Het is ook mogelijk ons een mail te sturen, info@regiohr.nl of telefonisch contact met ons op te nemen.

 

HR scan

Contact

Papland 4a

4206 CL Gorinchem

Telefoon: +31 (0)85-047 98 69

Email: info@regiohr.nl

Copyright 2020 | EVI Groep

Vraag nu uw HR Scan+ eenvoudig aan door onder dit bericht op de aanvraag button te klikken. Het is ook mogelijk ons een mail te sturen, of telefonisch contact met ons op te nemen.

STUUR EEN BERICHT

STUUR EEN BERICHT
STUUR EEN BERICHT
STUUR EEN BERICHT